Friday, February 15, 2013

Resepsi Perkahwinan Faizal & FarhanaSelamat Pengantin Baru Faizal & Farhana


 Tangan tambahan kami. Thanks a lot Ecah & Nabila


Acik, Pengantin & Ecah

 This couple is next.when? Tulang belakang saya.

 Si pemasang signboard

 Ladies


 Lovely Cake from Alina's Treat 

 Pelamin from Sis Murni

 Majlis bermula jam 12pm-4pm. Selesai kemas dewan pukul 5.30pm jugak la.Banyak lagi gambar yang malas nak collect dlm hp adik beradik+camera Abang Arie. Samuanya berjalan lancar. Dapat feedback makanan yang sedap, pelamin cantik,aturcara lancar dan teratur.Ada sikit-sikit perkara yang kami sekeluarga tak nak ambik kisah. Cuma kalau penting hubungan kekeluargaan, jangan abai perasaan orang.Kalau nak orang hormat kita, kita tu dulu kena hormat orang. Ada 1001 cerita bahagia yang kami nak kongsi dari cerita kurang bijak si dia yang satu. Abaikan.

Alhamdulillah semuanya selesai. Saya bangga dengan kerjasama adik beradik yang ditunjukkan. Syukuran Ya Allah..


Hey you, Azril Faizal. Awak dah jadi suami orang. Tanggungjawab awak besar untuk membimbing isteri. Jangan lupa mama abah. Akak doakan yang terbaik untuk adik akak.Jadi suami yang soleh,tingkatkan ilmu pengetahuan,ilmu agama dan matang dalam setiap tindakan. Semoga murah rezeki. Cepat-cepat dapatkan Faizal & Farhana Jr.

Terima kasih tak terhingga kepada Zaza Familia, D'Zaza Crew, Amirul, Ecah, Nabila, family from Kedah & Penang,sahabat handai,kawan-kawan adik,sepupu-sepupu,dan jemputan yang memeriahkan majlis.

Sis Murni Resources untuk pelamin dan hiasan dewan yang sempurna.Sila ke fb Sis Murni.
Kek yang superb cantik from Alinas Treat.
Catering Pakcik Mustaffa yang diyakini sedap dan memuaskan hati.
Photographer Abg Hussein & Bob.
PA system from Amin.
Akak Zafrina for being emcee.

Terima kasih juga kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam persiapan dan resepsi majlis yang seba sederhana ini. Hanya Allah mampu membalas jasa baik kalian. Memori ini akan tersemat indah dalam ingatan kami sekeluarga. Insyallah.

No comments: