Wednesday, March 5, 2008

Miserable morning..Get well soon Hanies..

Dari semalam rase x seronok..tah apa hal tah..ade la beberapa perkara yang buat rasa jadi serabut cam ni..Tolong la..Orang tu nak kawin ke nak cerai ke tu hal dia..Jangan la pandang simpati kat Wani..Bosan la dengan perangai orang yang x tentu pasal nak judge situation ni..Bengang gile dengan orang yang bermuka-muke..Fikir balik membina kebahagiaan atas kesedihan orang lain akan jugak terima balasan.Allah maha adil..Jangan ingat Wani diam tanda sedih..Wani masih hormat orang-orang sekeliling..So guys yang rasa macam tak ade kene mengena tu better keep out from this situation..Jangan cabar Wani!!

Semalam call makcik. Hanies masuk hospital..Demam tapi dah ok..Ade further medical check up lagi..Hope Hanies get well soon..Tak gi tgk lagi..Nanti la..Wani doa untuk Hanies cepat sembuh...


HAH! Serabut la pagi2 nie........


Lunch time lebih kurang 1.20pm keluar ngan Ikin. Terasa nak sangat gi tgk Hanies. Kebetulan Pakcik suh tlg print gambar passport Hanies. Sampai sane lebih kurang pukul 1.45, naik wad tengok Hanies tgh tido.Makwe ngan bibik je yg ade.Pakcik, Makcik, Hannan, Ammar ngan Ammir gi makan. Tgk keadaan Hanies kesian sgt. Die dh tak demam tapi doctor tak bg discharge lg. Perut Hanies kembung something wrong with that. Dah la tangan Hanies kene cucuk nak masuk wayar air. Tadi ubat tak boleh masuk so kene cucuk tangan lg sebelah.Bayangkan kite yang besar ni pun sakit kene cucuk masuk air ni kan pulak Hanies yang belum pun sebulan umur die..Doakan yang terbaik utk Hanies.Pakcik ade offer utk bukak franchies Fuji film.Dia ada kawan dekat Malaysian Franchies Assiciates (MFA).Tengok la nak balik bincang ngan Abg Arie dulu. Capital cost between RM200k - RM250k...Is it the time for me to get involve into business?Maybe..

Hari ni nak balik awal.Nak lepak umah main ngan anak-anak buah..Dengan diaorang je boleh tenang kan fikiran..Sambil-sambil tu leh bincang proposal pakcik tu ngan Abg Arie..Hope it will better tommorrow..cheer up Wani...


1 comment:

Zaff said...

tak bagitau pun dah ada blog... nasib baik pandai cari... :)