Saturday, January 24, 2009

Hari ke 24 tahun 2009

hmm..hari ni ke 24 tahun 2009.Adik Wani abg cik dah pun register kat Kolej Polytech MARA,Kuantan..Die dah rasa seronok duk kat tempat orang tu..dah boleh sesuaikan diri dgn keadaan kat sane.cuma 2 bende je dia x leh nak handle lg..loghat ngn makanan..lidah KL la katekan..kelakar gak..bile die ade assignment ngn test je mesti dia call Wani.Pastu tiap2 malam miss called suh call balik..sampai Wani jadi terbiasa call die malam2..bila dia x misscalled wani plak rase pelik..adik ku punya cerita...

Hari ni hari Sabtu..ingat nak gi office siapkan keje yang tertunggak tapi ada makcik dr kampung plak nak datang..so decide nak lepak umah je la..malam ni wani nak join Getto MyviX..tetibe plak rase nak berpersatuan..so plan nak gi ngn bendahari club tu..member wani masa sekolah jugak..Ika ngn husband die Jimmy..At least ade la benda nak buat masa weekend kan..Excited la..nanti Wani upload gambar malam ni..ape tu MyviX?tu semua Wani update nanti..nak gi join dulu Getto tu...

Hey i know i have a followers..kak Ina (Wife En Hisan)...Hye kak..Hmm..nape la sejak kebelakangan ni malas sgt nak update blog...sorry kak...Actually ni ade kene mengena ngn mood yang terumbang ambing gak...

Abah dh tuka balai dari balai salak selatan gi balai pantai..dekat depan menara rebung TM tu..sian abah..dulu kat balai salak tak la teruk sgt keje sebab tempat tu macam pedalaman sikit x banyak report..sekarang kat balai pantai asyik tak ade kat umah jer..abah start 18 januari aritu..asyik2 roadblock,standby ngn inquiry..naik pangkat pun susah jugak ek..

Office?hmm maam biasa..penuh dengan kontroversi murahan yang x akan dapat diperolehi di mana pejabat seluruh dunia..macam2 masalah pelik yang menjadi perbualan semasa..malas nak cite pasal office..tapi dgn harapan si tua yang belum mengucap 2 kalimah syahadah tu kene bala bencana ke ape2 la..sebab mmg kehadiran die kat office tu menyusahkan...kak ina kenal sgt kan siapa yang dimaksudkan..

Oh god satu lagi perkara yang membuatkan wani pening lalat..nenek ku...maktok..maktok asyik tanya pasal wani ngn 'kawan lelaki' wani jer..wani x bgtau maktok lg yang wani dh putus ngn mamat tu...tak tau camane nak bgtau sebab dh maktok dh terlalu sgt tanya sampai wani fobia nak call maktok... maktok sabar ek..nanti wani citer...

hmm..k lah nak sembahyang jap..see u in next post...bye..(kak ina update ya..i'll visit yours soon)
...bye...da....

1 comment:

alina said...

alah..maktok sabo aje la.Idok lame lagi berlaki la dia nih.Sape hagaknya manusia yg belum mengucap tu hehh!! Kui..kui