Thursday, March 26, 2009

Aktiviti Amal Anak Yatim - Anjuran MyviX Southern..





lamenyer x join GT central..sejak mama masuk hospital sebulan x join lgsg..bulan Mac ni pulak banyak keje nak settlekan..belambak-lambak keje nak buat..maklum la wani cuti sepanjang mama kat hospital..x dapat nak turun GT..bile bukak thread tgk ade aktivi khidmat sosial..CARE = Charity + Relationship anjuran MyviX Southern Region..Teringinsangat nak buat keja amal..10-12 April..sekarang dalam perkiraan nak join la..RM 150.00 include penginapan.food,activity,BBQ..ok ape...layan la..bukan ape teringin nak buat keje2 amal ni..kita dah senang so ape la salahnyer para-para belia ni tutun padang bagi bantuan pada yang memerlukan..Aktiviti tu kat area Permas ke apetah..nanti Wani update ..nama dah bubuh dalam forum...nak apply cuti ah..En Bos sila approve ya...

Hah banyak pulak banner untuk activity ni..sume Wani upload..layan...













3 comments:

alina said...

ha...bagus! bagus..dah reti hupdate blog!Jgn lupo jadi follower blog den tu ha.Den dah jadi follower blog ekau nih tapi invisible tak kuar kat main page tu ha!

alina said...

baguih!...jadi follower blog den yo.Den dh jadi follower blog ekau ni ha tapi dio tak kuar kat main page.Kasi betul itu settinglah

shurajeliter said...

ello miza....