Monday, October 20, 2008

hye..hello...

Hello sume...rindu bangat nak update blog..last update 18th July-20th Oct baru nak update.lebih kurang 3 bulan...Busy yang teramat sangat..dalam masa 3 bulan ni macam2 dh berlaku..My lovely akak (Akak Zafrina) dh bertunang ngn jejaka pilihannya Abg Opie...Insyallah bulan Disember ni bersatu menjadi suami isteri...alhamdulillah...Congrats guys...

Ramai jugak kawan-kawan dh kawin sepanjang tempoh ter'pause' dr update blog ni..Tahniah and Selamat Pengantin Baru kat-Diana & Pian,Mimie & Partner,Ayu & Partner,Boboy and Aby,Yut (jiran yang same2 membesar duduk pun dekat ngn umah) and Fairuz,ramai lagi la...alhamdulillah...ade gak yang dah bertunang..Selamat bertunang jugak kat Safa & partner...hmmm the latest ni yang baru dpt invitation card Iwin & partner next week..insyallah akan kucube hadirkan diri...

Tgk kawan2 dah pun sampai jodoh mereka buat hati terdetik gak...bile la time utk diri sendiri diraikan?nanti la tunggu jodoh sampai baru pikir......tah la...Nape dh lame x update blog ni yang nak bercerita dulu..akak2 dh bising dh tanyer nape x update blog..sebenar-benarnyer busy kat office yang buat segala2 nye terbatas...busy ngn keje..busy keje luar+keje office+entertain client+entertain local council = lupe nak chill utk diri sendiri..bagus gak busy ni at least i have no time to think about others mind...lately ni keje kat office tu belambak sgt..2 of my officemate (exec level) dh resign.. diaorg terima offer Packet One. (one of new telco which offered service of broadband ).Alhamdulillah rezeki diaorg banyak jugak kat sana..so kt office sekarang ni tinggal Wani,Bos ngn 3 org clerk..semua task2 yag melibatkan other parties only been solve by me and Bos...penat mmg tak ingat la kan...sangat penat..kalau buat keje luar (go to local council/submission to technical) dah pending keje office..kalau buat keje office keje luar plak tersangkut..dh mcm ultraman rase..sume nak kene settlekan in short time..Hmm...tired of this...really tired..till now the workload is pack...over workload actally...mencabar tapi perlu banyak kesabaran...

Dh lame x update blog ni buat lenguh plak tgn nak menaip..To my akak...wait ha i will answer ur tagged...malam ni nak tido dulu..esok ade tugasan mencabar minda seharian...wish me luck everyone..please pray for my patience and happinest..hehe...to kak aliya jage iman ngn amna anak buahku sebaiknye..jgn jentik pun kalau x awas kamu ya...hhhuuuaaarrrrggghhh...sleep time..bye guys..till then...zzzZzzzZZZZZZzzzzZZZ............

2 comments:

Aliya said...

mana ada jentik, rotan jerk.. hahah... dpmt wanie nak tak amek budak wat practical??

Afeeq said...

nk tumpang lalu ...:D