Wednesday, June 17, 2009

Bersukan lagi...DragonX beraksi...

Hmm..sabtu 13 Jun 2009..pagi-pagi tu gi Office settlekan keje yang belambak tak siap2 tu..dah lama x stay back..so keje pending tu belambak2..petang kul 4.30 dah gerak gi Putrajaya ade training netball..Petang tu yang ade Amy, Udes, Puteh, Aina, Yiko, Farah,Linda, & Syara. or also known as dragonX. Hah tegolek2 sume..mcm2 aksi dipertontonkan..tapi yang paling best tu aksi Udes tegolek dan si Puteh sekeh die dengan penuh dendam.ala lain kali kalau Udes tegolek ramai2 pasang niat nak sekeh die berkumpulan...best gile bile besukan..dan penat besukan terus balik..sampai umah mama leh pulak masak makanan kesukaan ku Pulut Durian...hah...hilang diet malam tu..makan pulut...minum teh ais..lengkap malamku....ade gambar mase training..meh tgk...


Aina tegolek..


Puteh ni ha dengan jeans and slipper...tapi enjoy...


Position kegemeran GS or 'Goal Shooter'


Gambar wajib sebelum training,tengah training, lepas training...time rest training pun posing jugak...

Penat


Puteh conquer bola...


Farah injured jari...


Orang kuat DragonX

Syara hausnyer...

See u girlz untill next training..bile tah...


4 comments:

alina said...

alahai..GS ni smpi ke tak shoot nih?

udes@yati said...

udes tetap the best...huhuhu

..Amiza Shazwani.. said...

Kak Ina : hey..ni GS terbaik di abad ni la...nak try mehla..dragonX sedia beraksi lagi...hehe...

..Amiza Shazwani.. said...

Udes : ko tunggu la..tak lame lagi dah ni...