Monday, June 29, 2009

Fathers Day n Surprise Birthday Celebration @ Kemensah…

21 June 2009..Wani n family got plan to picnic at Kemensah..Siap BBQ,nasi goreng cina and kek lagi nak celebrate Father’s Day utk abah & Abg Pae..Sampai je Kemensah around 11 camtu terus bakar bara utk BBQ..kiteorg mmg dah booking satu port utk lepas and tukar baju..hari tu ramai pulak org kat situ..tapi sebab saje nak relas so x kisah dah org ramai tu..

Penat kipas ayam,udang,sotong and sosej kitaorg turun mandi..abah ngan adik2 Wani main selam sape paling lama..tapi macam biasa la ade je yang main tipu..tekekek gelak tengok perangai diaorang ni..lebih kurang kul 12 Abg Pae sefamily sampai..diaorang bawak sandwich,ulam ikan bilis and keropok ikan, Lepak sangat bile duduk ngn Kimi and Dania..lama tak jumpe diaorang..Aunty rindu korang… penat pujuk Danis mandi..last2 dia nak jugak turun mandi tapi kene dokong.,.adoi..penat la Dania dah berat..Pastu kiteorang potong kek utk celebrate Fathers Day and diaorang sebenarya nak buat surprise celebrate birthday Wani in advance..(hehe walaupun terkantoi dengan pelbagai cara..thanks korang..)..Best sangat dapat berhimpun dengan family..tambah pulak Kimi and Dania ada..Seronok..Lepak kat sana sampai around 3pm kot pastu balik melepek penat..Best weekend…


Ikhwan @ Badang


Bapak ku...yang dirai


Mama ku tester BBQ..suke ek mama..


Mereka sang lelaki..armand sempat diculik sebab rumah dekat je ngn tempat picnic tu...armand suke mkn sotong.....


Upacara membakar bara


main selam2 tapi abah main tipu jer...


Dania ngn papa


Dania ngn mama


Kimi ngn Uncle Arie




Dania naughty


So cute Dania..


Kimi hensome..


Happy 26th birthday with family...


Sian bangcik demam time ni..org mandi dia tido jer...

1 comment:

Zaff said...

owh.. pegi berkelah tak ajak pun! :P