Wednesday, June 3, 2009

Musim Kawin

hmm..Cuti sekolah pun dh start..Yang best jalan tak jem nak pegi keje..dan musim cuti sekolah ni maka ramai la yang menghantar walimatul urus mereka..kat rumah tu kad kahwin dah belambak..mama ngn abah sibuk susun nak pi makan kenduri kawin..adik-adik Wani pun sama..Ramai jugak kawan-kawan Wani kawin bulan ni..baru je lepas Shazlina and pasangan( dulu masa kecik sekolah rendah Wani duduk umah dia la.Teringat kat mak die Makcik Zah ngn Pakcik Din)..tapi Wani tak sempat nak pegi..ade urusan yang tak dapat dielakkan..tarikh yang sama jugak kawan Wani+best listener Wani jugak masa kat Segamat ngn Puncak dulu(time belajar) Mardiah and pasangannya Along Hashidie..Belah Mar Wani x dapat pegi belah Along pulak kene hantar ngn abah wakil..Wani clash ngn kenduri Bynie@Kenit kat Kelantan..Insyallah Wani akan bertolak ke Kelantan Jumaat malam ni..to Mar & Along sorry banyak2..Nanti Wani belanja makan k..Hmm Sabtu ni Bynie@ Kenit best friend jugak masa kat Segamat..Budak kecik dah nak kawin dah..Lepas Kenit ialah masa untuk my real Best friend..WAWA..on 26 June ni Wawa nikah,27 June sanding kat Dewan Taman Tun Dr Ismail..Wawa mintak Wani ade ngn dia time nikah..Insyallah Wani akan fulfill wish my best friend Wani sorang ni..and guess what?Wani jadi pengapit dua2 belah kenduri dia nanti..Baju untuk pengapit pun dah tempah..

Baru je dapat sms from Aju wedding dia is on 12 July 2009.Sape lg ek?..tak ingat la..tapi untuk semua kawan-kawan yang akan dan dah mendirikan rumahtangga,Tahniah dan Selamat Pengantin Baru..Semoga berbahagia kalian bersama pasangan masing-masing...

Oh God..ni bulan June..maka akan bertambah la umur ku...jgn tanya pasal kawin kat Wani ek..segala-galanya adalah ketentuannya..bak kata Heliza dalam cerita
'Syurga Cinta' - Jodoh dah ditentukan oleh Allah,dan kita sebagai hambanya harus berusaha dan bertawakal semoga jodoh kita disenangi oleh Allah...dan yang penting...Dan cinta saya bukan untuk dipersenda...

4 comments:

C!K N@N@ said...

selamat makan nasik minyak!! Yieha! (",)

udes@yati said...

kawin lah woi..hahahaha

swit@kon said...

nape tak datang wedding ina...huhu
btw, aku baru jumpa blog ko!!!! :D

..Amiza Shazwani.. said...

yanti : x sempat la..bertindih kenduri lain..aku link ko kat blog aku k..